Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TAPAHTUMA: TEKOÄLY TUOTTEEKSI – DATAN HUOMIOIMINEN OSANA SOFTATUOTETTA?

30.09.2021 Jyväskylä Webinaari

TapahtumaHannu Klemetti Aiwo Digitalilta avaa tapahtumassa reaalimaailman kokemuksia ja oppeja siitä, kuinka tekoäly muuntuu ensimmäisestä kokeilusta skaalautuvaksi palveluksi. Tapahtuma järjestetään torstaina 30.9.2021 klo 17 Hybriditapahtumana. Tapahtumaan voi osallistua joko Aiwo Digitalin toimistolla (Kalevankatu 4 A, Jyväskylä) tai Microsoft Teamsin välityksellä.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun perinteisen ohjelmiston sijasta tuotetaan palvelua, jonka ytimessä on koneoppiminen? Koneoppimisen ratkaisut syntyvät monesti ideasta, jota lähdetään datan kautta kokeilemaan ja selvittämään kuinka hyvin koneoppiminen voisi kyseistä ongelmaa ratkaista. Kuinka sitten edetään tuotantoon ja tuotteistetuksi palveluksi, kun keskiössä on koneoppimisen menetelmät ja vahvasti datasta syntyvä logiikka?

Aiwo Digital tekee globaaleille markkinoille tähtäävää laadullisen analytiikan SaaS-palvelua. Hannu Klemetin tausta on moninaisista ohjelmistokehityksen tehtävistä ja esitys korostaakin koneoppimisen mukanaan tuomia erityispiirteitä verrattuna perinteisempiin softaprojekteihin ja -tuotteisiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.09.2021
Kaupunki: Jyväskylä
Paikka: Kalevankatu 4 A
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä