Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tampere Business Festival etkot

17.03.2023 Tampere

TapahtumaOhjelmisto- ja e-business ry goes Tampere Business Festival 17.3.2023. Tervetuloa etkoille Technopolikseen klo 11.30–13.00 ja tapaamaan porukkaamme lounaan merkeissä! Ilmoittaudu mukaan.

Kokoonnumme ennen tapahtumaa yhteen vaihtamaan kuulumisia ja keskustelemaan koko softa-alaa puhuttavasta aiheesta: junnurekryistä. Aiheen alustaa yhdistyksen oma Rasmus Roiha, joka käsittelee junior-tason osaajien palkkaamista niin yritysten työnantajamielikuvan kuin julkisten IT-hankintojen vaatimusten näkökulmasta. 

”Vetovoimaisella työnantajamielikuvalla saadaan oikeanlaisia junioriosaajia hakemaan juuri sinun firmaasi. Työnantajakuvan rakentaminen ei kuitenkaan ole pistemäinen teko, minkä voi aloittaa silloin juuri kun tarvitsee rekrytoida, vaan imagon rakentaminen on ympärivuotista duunia. On siksi viisautta aloittaa ajoissa ja ylläpitää haluttua työnantajakuvaa.”  

Lue lisää: Miksi junnujen rekrytoinnilla on niin suuri merkitys

Etkoille ovat tervetulleita yhdistyksemme jäsenet ja kutsuvieraat, ja mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa. Tilaisuuden tarjoaa Ohjelmisto- ja e-business ry. Ilmoittaudu mukaan

Paikka:

Technopolis Oy, kokoustila Luoto (Kalevantie 2, 33100 Tampere)

Ohjelma:

  • Puheenvuoro & keskustelua klo 11.30–12
  • Lounas klo 12–13
  • Siirtyminen TBF-tapahtumaan klo 13 

Osallistuminen etkoille ei vaadi TBF-lippua, mutta jäsenillemme on tarjolla herkullinen festarietu:

Yhdistyksen jäsenille festivaalilipun hinta on 102 € (+alv) normaalihinnan ollessa 149 € (+alv). Käytä lippua ostaessasi kampanjakoodia EBUSINESS. 

Hanki pääsylippu tästä

Tutustu Tampere Business Festivaliin lisää tästä

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.03.2023
Kaupunki: Tampere
Paikka: Technopolis
Lisätty: 8.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä