Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talouselämä Startup 2020

06.03.2020 Helsinki

TapahtumaSuomen lupaavimmat Startupit 2020

Talouselämä valitsee vuosittain Suomen lupaavimmat startupit. Valinnat tekee vuosittain vaihtuva asiantuntijaraati yhdessä Talouselämän toimituksen kanssa. Vuonna 2020 raadin puheenjohtajana toimii Maki.vc-pääomasijoitusrahaston perustaja Ilkka Kivimäki. Tule kuulemaan mitkä yritykset ovat kymmenen kärjessä ja miksi!

 

Talouselämä Startup -tapahtuma kokoaa startup-yhteisön mielenkiintoisen ohjelman äärelle ja verkostoitumaan. Tapahtumassa kuulet ajankohtaista asiaa rahoituksesta, kasvun skaalaamisesta ja uutiskriteereiden rikkomisesta. Ilmoittaudu nyt, tapaa alan vaikuttajat ja kerää opit menestystarinoista!

 

Talouselämä Startup 2020 | 6.3.2020 klo 8.30–13.00 | Alma-talo, Helsinki

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Alma-talo, Alvar Aallon katu 3 C 00100 Helsinki
Lisätty: 12.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä