Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

T&T Tech Day Finland 2020

13.02.2020 Helsinki
Tapahtuma

Innovaatiot ja raha, osaajat ja rajat, kasvu ja työpaikat, tiede ja business

Tech Day Finland kerää yhteen yritykset, poliittiset vaikuttajat sekä median Helsingin Musiikkitalolle 13.2.2020.

Keskeisinä teemoina tapahtumassa ovat innovaatiot ja raha, osaajat ja rajat, kasvu ja työpaikat sekä tiede ja business. Miten suomalaista tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoimintaa viedään eteenpäin? Miten rakenteita pitäisi muokata? Entä mikä on poliittisten päättäjien ja mikä yritysten rooli, kun kehitämme yhdessä Suomesta vetovoimaisinta ja osaavinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä?

 

Tech Day Finland on teknologia-Suomen keskeisten toimijoiden, Business Finlandin, Tekniikan akateemisten (TEK), Teknologiateollisuus ry:n, VTT:n sekä Tekniikka&Talous -lehden järjestämä tapahtuma, joka kokoaa yhteen suomalaisen yhteiskunnan keskeiset päättäjät.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.02.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Musiikkitalo Mannerheimintie 13a 00100 Helsinki
Lisätty: 4.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä