Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SprintIT webinaari to 15.2. klo 10: Näin hoidat tilinpäätöksen tehokkaasti Odoossa 

15.02.2024 Webinaari

TapahtumaLähes 70 % taloushallinnon ammattilaisista haaveilee stressittömästä tilinpäätöksestä. Jos sinä kuulut tähän joukkoon, ilmoittaudu mukaan webinaarimme!

Olemme hioneet SprintIT:n prosessit sellaiseen kuntoon, että kuun vaihde tai tilinpäätös ei aiheuta ylimääräistä stressiä. Tässä webinaarissa jaamme kokemuksemme.

SprintIT Odoo -taloushallinnon paketilla hoidat tilinpäätöksen ja tase-erittelyt ilman suurta päänvaivaa. Webinaarissa kerromme parhaat niksit ja tärkeimmät havainnot siitä, miten teet tilinpäätöksen tehokkaasti Odoolla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Webinaarin jälkeen tiedät: 

  • Miten helpotat tilinpäätöksen tekoa jo tilikauden aikana Odoossa
  • Miten käytännössä teet tilinpäätöksen Odoolla

Toimitamme tallenteen jälkikäteen, joten suosittelemme ilmoittautumaan, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.

Katso kaikki tulevat webinaarimme ja demomme täältä

www.sprintit.fi

PS. Kysyimme yli sadalta taloushallinnon ammattilaiselta, mitä he toivovat taloushallinnon ohjelmistolta. Tärkeimmäksi koettiin helppo ja reaaliaikainen kirjanpito. Lue täältä muista toiveista ja miten Odoo niihin vastaa.  

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.02.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 31.1.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä