Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SMACC-tapahtumaviikot

31.10-07.11.2017 Tampere

TapahtumaTervetuloa älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACCin tapahtumaviikoille Tampereelle loka-marraskuussa!

Varaa ajankohdat kalenteriisi, lähetämme kutsut ilmoittautumislinkkeineen tapahtumaviikolle pian! Tilaa oma kutsusi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen: info@smacc.fi .

www.smacc.fi/ajankohtaista

 

31.10-2.11.2017

Hack the Glass – Hacking the future automatic heat treatment glass manufacturing machines

SMACC järjestää digitalisaatioon keskittyvän hackathonin yhteistyössä Glastonin ja Business Tampereen kanssa. Hackathonin voittajat esitellään SMACC-Miitissä 6.11.2017. Lue lisää >>

 

6.11.2017

SMACC-Miitti – Yhdessä kohti digitaalista tulevaisuutta!

 • Työpajat: ”IoT makers meet manufacturing industry”: Keskustele digitalisaation mahdollisuuksista ja haasteista. Löydä uusia ratkaisuja ja yhteistyömahdollisuuksia.
 • SMACC-Labs – avoimet ovet: Tutustu maailmanluokan tutkimusympäristöihin.
 • SMACC-Bazaar – minimessut: Verkostoidu ja tule mukaan SMACC-yhteisöön! Tapaa SMACC-yhteisön jäsenyrityksiä sekä tutustu VTT:n ja TTY:n valmisteilla ja käynnissä oleviin tutkimushankkeisiin.
 • SMACC-Miitti – seminaari: Mielenkiintoisia puheenvuoroja digitalisaatiosta, yrittämisestä sekä menestyksestä eri näkökulmien edustajilta. Luvassa on ajatuksia avaavia keskusteluja ja kohtaamisia. Ilta päättyy cocktail-tilaisuuteen.

 

7.11.2017

Työpaja: Mitä on uudelleenvalmistus?

Uudelleenvalmistusta voidaan pitää kierrätyksen parhaimpana muotona: toimintamallissa käytetyt tuotteet käsitellään ja kunnostetaan teollisesti siten, että niiden laatu ja takuu vastaavat uusia tuotteita. Siirtyminen uudelleenvalmistukseen merkitsee fyysisten tuotteiden ja tuotanto- ja palvelujärjestelmien radikaalia uudelleenajattelua. Vaikka mahdollisuuksia materiaali- ja kustannussäästöihin on paljon, uudelleenvalmistus tunnetaan Suomessa kuitenkin vielä varsin huonosti. Tässä työpajassa pureudutaan siihen miten se voidaan omaksua yrityksenne liiketoimintamalliksi: uudelleenvalmistuksen suunnittelu, saavutetut materiaalisäästöt ja yrityksen strategisiin päätöksiin vaikuttavat tekijät.

 

Älykkäiden koneiden ja valmistuksen tutkimusseminaari

SMACC-tutkimusseminaarissa VTT:n ja TTY:n asiantuntijat esittelevät ajankohtaisia tutkimusaiheita- ja tuloksia. Tilaisuudessa keskustellaan tutkimuksen eri näkökulmista sekä ideoidaan rajoja rikkovia uusia aiheita. Seminaarin teemoja ovat:

 • Vaativa digitaalinen valmistus
 • Digitaaliset palvelut
 • Digitaalinen laadunhallinta
 • Kunnossapito ja elinkaaren hallinta
 • Digitaalinen suunnittelu ja mallinnus
 • Ainetta lisäävä valmistus (3D-tulostus)
 • Robotiikka ja automaatio

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 31.10-07.11.2017
Kaupunki: Tampere
Paikka: Korkeakoulunkatu 7
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä