Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisälogistiikkapäivä 2021

28.10.2021 Helsinki
Tapahtuma

Optiscan Oy on pääyhteistyökumppanina Sisälogistiikkapäivä 2021 tapahtumassa


Sisälogistiikan asiantuntijoiden ja ammattilaisten vuosittainen huipputapahtuma keskittyy tänä vuonna kilpailukykyiseen verkkokauppaan sekä tiedolla johtamiseen ja ennustamiseen – mikä on ihmistyön merkitys sisälogistiikassa?


Odotetussa sisälogistiikkaseminaarissa kuullaan, minkälaiset tekijät sisälogistiikassa tuovat tehokkuutta ja menestystä yritykselle. Mikä on sisälogistiikan merkitys kilpailukykyisessä verkkokaupassa? Miten hyödyntää olemassa olevaa dataa ja ennustamista sisälogistiikan toiminnoissa? Miten teknologiaa hyödynnetään esimerkiksi teollisuuden sisälogistiikassa? Vaikka teknologia kehittyy ja sitä hyödynnetään yhä tehokkaammin, myös ihmistyöllä on oma roolinsa ja merkityksensä sisälogistiikassa.


Tervetuloa kuulemaan mielenkiintoisia esityksiä, poimimaan toimintaasi sopivat parhaat ideat ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa!

https://www.optiscangroup.com/fi/logistics-day-2021

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.10.2021
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Finlandia-talo, Mannerheimintie 13e, Helsinki
Lisätty: 13.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä