Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Service North Nordics - SIAM

25.04.2022 Helsinki

TapahtumaPalveluintegraation (SIAM, Service Integration & Management) tapahtuma Service North Nordics 2022 kokoaa yhteen palvelunhallinnan ja hankinnan asiantuntijat sekä palveluiden tuottamiseen osallistuvat ammattilaiset. Tule mukaan kansainväliseen Service North -tapahtumaan!

 

Palveluintegraatio on viime vuosina voimakkaasti yleistynyt toimintamalli, jossa organisaatiot ohjaavat keskitetysti toimittajiaan ja sisäistä toimintaa toimimaan yhtenäisten toimintatapojen ja prosessien mukaisesti. Tavoitteena on varmistaa, että palvelut ja niihin liittyvät prosessit toimivat saumattomasti ja tehokkaasti monitoimittajaympäristössä.

 

SIAM-osaamista alan huipulta

 

Service North -seminaareja on järjestetty vuodesta 2017 alkaen, ja nyt saamme tapahtuman myös Helsinkiin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kansainvälisen SIAM yhteisön ja SIAM ydintiimiin kuuluvan Claire Agutterin kanssa. Agutter työskentelee johtajana ja kouluttajana IT-palvelunhallinnan konsultointiin erikoistuneella Scopismilla ja kuuluu SIAM Body of Knowledge kirjan alkuperäisiin kirjoittajiin. Hänet on vuonna 2020 valittu Computer Weeklyn listauksessa 50 vaikutusvaltaisimman teknologia-alan naisvaikuttajan joukkoon.

 

Service North Nordics -tapahtuma järjestetään 25.4.2022 Helsingin Pörssitalolla.

 

Kaksi tapahtumaa yhdellä lipulla!

 

Yhteistyökumppanimme Scopism järjestää virtuaalisen Service North 2022 -tapahtuman 6.-7.4.2022. Helsingin 25.4.2022 Service North Nordics -tapahtuman liput sisältävät lipun myös tähän virtuaaliseen tapahtumaan. Kaksi tapahtumaa yhdellä lipulla on saatavilla 30.3.2022 asti.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.04.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Fabianinkatu 14
Lisätty: 1.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä