Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavuuslaki on täällä nyt – oletko valmis?

29.09.2020 Webinaari

TapahtumaSaavutettavuuslaki on täällä nyt – oletko valmis?

Saavutettavuuden avulla kävijöille taataan yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia palveluita ja näin maksimoidaan myös palveluiden potentiaalinen käyttäjämäärä. Silti yli miljoona suomalaista kärsii siitä, etteivät digitaaliset palvelut ole saavutettavia.

Laki vaatii, että 23.9.2020 lähtien kaikkien julkisrahoitteisten ja tiettyjen yksityisten palveluiden tulee olla saavutettavia. Nyt on siis viimeistään oikea hetki laittaa asiat kuntoon! Tule mukaan tiistaina 29.9. klo 10.00 järjestettävään maksuttomaan webinaariimme ja tiedät, mitä sinun tulee tehdä.

Webinaarissa aiheina:

  • Saavutettavuusvaatimukset – mitä sinun täytyy tehdä nyt? // Tuukka Ojala, Passionate Software Developer, Vincit
  • Millä menetelmillä saavutettavuutta arvioidaan ja varmistetaan? // Jarno Ojala, User Experience Researcher, Vincit

Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia ja sen sisältö tulkataan tekstiksi. Molempien teemojen jälkeen on varattu aikaa kysymyksille.

Kenelle? Webinaari on tarkoitettu digitaalisten palveluiden saavutettavuudesta vastaaville henkilöille. Sisältö sopii myös asiantuntijoille, jotka suunnittelevat, toteuttavat tai muulla tavoin kehittävät digitaalisia palveluita.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.09.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 18.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä