Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavuus ja WCAG2.1 verkkopalveluissa

05.03.2020 Helsinki

TapahtumaJotta digitalisaatio hyödyttäisi mahdollisimman monia käyttäjiä, palvelujen tulee olla saavutettavia. Digitaalinen tasa-arvo on sitä, että kaikki voivat saada digitaalisista palveluista saman tiedon riippumatta henkilö- tai tilannekohtaisista yksilöllisistä eroista.

Erityisesti julkisille toimijoille aihe on hyvin ajankohtainen, kun portaittain siirrytään WCAG2.1 kriteeristön noudattamiseen AA-tasolla.

Mitä tämä tarkoittaa sisällönsyöttäjille? Mitä jokapäiväisessä työssä täytyy ottaa huomioon, jotta kriteeristön vaatimukset täyttyvät?

Exoven ja Siteimproven asiantuntijat tarjoavat kattavan tietopaketin aiheesta seminaarissa, joten tulethan paikalle kuulemaan miten sinä voit helpottaa työtäsi saavutettavuusdirektiivin noudattamisessa!

Tilaisuus on maksuton ja se pidetään Exoven toimistolla Ruoholahdessa 5.3.2020 8:30-11:00.

Ilmoittaudu täältä, paikkoja on rajoitetusti.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Itämerenkatu 1
Lisätty: 24.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä