Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SaaS Workshop

14.03.2018 Helsinki

TapahtumaHakutermit ovat sanoja ja sanayhdistelmiä, joita hakukoneiden käyttäjät käyttävät, kun he etsivät verkosta tietoa, tuotteita tai palveluita. Google käsittelee hakutermejä kysymyksinä, joihin se vastaa nostamalla hakutuloksiin parhaat vastaukset.

Jokaiselle yritykselle onkin siis tärkeää osata asettua oman asiakkaan saappaisiin ja pohtia mitä asiakas on oikeasti etsimässä.

Workshopissa tutustutaan käytännönläheisesti ennen kaikkea ansaittuun Google-löydettävyyteen ja hakusanatutkimuksen käytäntöihin. Tietoa hyödyntäen kukin osallistuja laatii oman toimintansa kannalta relevantin hakutermilistan, jonka voi ottaa heti käyttöön mainonnassa ja sisältömarkkinoinnissa.

Workshop soveltuu kaikille, jotka ovat tekemisissä asiakashankinnan kanssa, mutta erityisesti markkinoinnista ja myynnistä vastaaville.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.03.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Eteläranta 10
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä