Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SaaS-klubi | Kuinka menestyä Capterrassa ja muissa SaaS-hakemisto- & arvostelupalveluissa

23.01.2020 Helsinki

TapahtumaKun asiakkaat hakevat parasta SaaS-tuotetta tietystä kategoriassa, he päätyvät yleensä Capterran kaltaisille hakemisto- ja arvostelusivustoille ja valitsevat sitten jonkun suosituimmista ja parhaat arvostelut saaneista tuotteista.

Tuohon valittuun joukkoon, jossa kauppa käy ja kassakone laulaa, ei päästä itsestään, vaan se vaatii juuri oikeanlaisia toimenpiteitä. Miten tuotteesta olisi kerrottava? Missä kategoriassa se kannattaa listata? Miten arvosteluita saadaan? Entä voiko rahalla ostaa menestystä, tai sitä ilman pärjätä? Miten valita oikea tai oikeat hakemistot ja kauppapaikat? Ja miten pitää työmäärä maltillisena eri skenaarioissa?

Tammikuun SaaS-klubin koulutusosuuteen saimme SaaStockista houkuteltua Euroopan parasta osaamista. Gartnerin hakemistoliiketoiminnan (ml. Capterra) kehityksestä vastaava Dylan Woodham lentää meitä varten Barcelonasta. Koulutuksen pääosa on yleistä ”Näin menestyt hakemistopalveluissa” ja käytäntöosiossa saamme vielä selkeät ohjeet Capterrassa menestymiseen.

Koulutus on englanninkielinen.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.01.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Ravintola Factory Aleksi, Helsinki
Lisätty: 13.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä