Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RPA – Auttavia robottikäsiä haastavaan tilanteeseen

23.04.2020 Webinaari

TapahtumaNäinä haastavina aikoina etäohjattavien ohjelmistorobottien (RPA) tuoman avun arvo nousee. Kun henkilöstö joutuu poikkeustilanteesta joutuen työskentelemään etänä ja resurssipula uhkaa, pystytään yrityksen arjen pakollisia manuaalisia työtehtäviä hoitamaan osittain ohjelmistorobottien avulla. Robotit hoitavat jo nyt sadoissa suomalaisissa yrityksissä esimerkiksi talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnon prosesseja.

Jos haluat kulla aiheesta lisää, niin tervetuloa viettämään torstaina 23.4. klo 9–9.30 tehokas puolituntinen kanssamme ilmaisen webinaarin välityksellä. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivuiltamme.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 23.04.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 6.4.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä