Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Robocon

14.01-17.01.2020 Helsinki

TapahtumaRobot Framework on automatisoitu alusta ohjelmistojen hyväksymistestaukseen ja testausvetoiseen kehitykseen. Sitä on vienyt eteenpäin suomalainen Robot Framework ry jäsenyrityksineen.

Teknologian käyttö on laajentumassa ohjelmistorobotiikkaan (Robotic Process Automation, RPA), joka kasvaa ohjelmistoalalla nopeasti. RPA tarkoittaa laajamittaista ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä rutiinitehtävien poistamiseksi toimistotyöstä.

Tapahtumassa opitaan esimerkkitapausten ja asiantuntijoiden avulla siitä miten Robot Framework -alustaa ja teknologiaosaamista voidaan hyödyntää eri aloilla. Samalla tarjotaan mahdollisuus verkottua käyttäjien ja kehittäjien kanssa.

Business Finlandin asiantuntijat ovat paikalla keskustelemassa ohjelmistorobotiikkaan ja tekoälyyn liittyvästä innovaatiorahoituksesta ja kansainvälistymispalveluista.

Seuraa: #robocon

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.01-17.01.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Bio Rex, Mannerheimintie 22-24
Lisätty: 13.1.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä