Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rekrytointi, työsopimukset & etätyö – Mitä työnantajan pitää tietää

24.08.2022 Webinaari

TapahtumaOhjelmistoalalla työtä on tehty ajasta ja paikasta riippumatta jo ennen koronaa. Pandemian myötä etätöihin siirryttiin laajasti, mikä osaltaan vauhditti digitalisaation etenemistä Suomessa.

Myös meidän alallamme työtä tehdään nykyään entistäkin joustavammin. Työnantajilla on etätyöhön liittyen vastuita, velvollisuuksia ja oikeuksia, joista kannattaa olla hyvin perillä. Käymme studiotilaisuudessa ke 24.8. napakasti läpi niistä kaiken olennaisen.

Käsittelemme lisäksi rekrytointia ja siihen liittyvää tiedonkeruuta ennen työsopimuksen tekoa. Tilaisuudessa selviää myös, mitä nykyaikaisten työsopimusten tekemisessä tulee huomioida. Tule siis linjoille ja ota haltuun:

Työntekijän etätyö ulkomailla vs. kotimaassa:

Mitä eroa työnantajan velvollisuuksien näkökulmasta

Etätyön verotus:

Kotimaan etätyön verovähennykset ja kustannustenkorvaukset

Ulkomaantyön verotusoikeus ja työnantajan verovelvoitteet

Rekrytointi & työsopimukset:

Tiedonkeruu ennen työsopimuksen tekoa (mitä tietoja saa kerätä & mitä ei ainakaan saa mainita)

Mitä nykyaikaisissa työsopimuksissa tulee huomioida

Studiossa päivän aiheita meille avaa työoikeuden kokenut ammattilainen, asianajaja Henna Kinnunen (HPP Asianajotoimisto Oy) ja verotukseen erikoistunut asianajaja Jaakko Klemettilä (HPP Asianajotoimisto Oy).

Tilaisuudessa on varattu aikaa myös yleisön kysymyksille, ja tämä mahdollisuus kannattaa käyttää. Tule siis mukaan valitsemastasi paikasta ja osallistu keskusteluun! Ilmoittautuminen on käynnissä nyt.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.08.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 29.6.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä