Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puuttuva palanen Kick off -tilaisuus

07.06.2021 Webinaari

TapahtumaPuuttuva palanen -toimintamalli lanseerataan 7.6. pidettävässä verkkopohjaisessa tilaisuudessa.

Puuttuva palanen toimintamallin ytimessä ovat vertaisoppimiseen perustuvat ohjelmistoryhmät, joissa uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneet henkilöt vahvistavat ohjelmisto-osaamistaan paikallisten yritysten intressien ja tarpeiden mukaisesti. Tätä edeltää ohjelmistolähettiläs koulutus, jonka aikana aiheesta kiinnostuneet henkilöt opiskelevat yritysten tarpeiden mukaisia ohjelmistosisältöjä.

Tarkoituksena on pyrkiä madaltamaan perinteisiä koulutus – ja työllistymispolkuja ja tarjota huomisen tekijöille mahdollisuus päästä näyttämään omaa osaamistaan.

Kick off tilaisuus on maksuton. Vastaavasti Puuttuva palanen toiminta on maksutonta yrityksille ja ohjelmistolähettiläs -koulutukseen osallistuville henkilöille.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä