Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Push. Play. Connect 2020 22.-23.4.2020 Berliinissä

22.04-23.04.2020 Berliini

TapahtumaElämme suuren globaalin muutoksen aikaa, jossa kuluttajien odotukset, lait sekä asetukset ja teknologiat asettavat suuria vaatimuksia yrityksille täytettäväksi. Push.Play.Connect. on uudenlainen tapahtuma, joka auttaa talouden ja hankinnan vaikuttajia käsittelemään näitä vaatimuksia ja valmistautumaan niiden kohtaamiseen.

Katso ohjelma ja puhujat tästä

Tässä 4 syytä miksi juuri Sinun kannattaa osallistua:

Orientate - Suunnista

Tutustut tärkeimpiin ekonomisiin, teknologisiin ja kuluttajien trendeihin sekä ymmärrät miten ne vaikuttavat liiketoimintaan. Ymmärrät kuinka voit positioida itsesi ja yrityksesi liiketoiminnan menestyksen tielle. 

Execute - Toteuta

Saat käytännön neuvoja kuinka muutat ja kehität liiketoimintaa. Kuulet puheenvuoroja sellaisilta, jotka ovat jo käyneet läpi muutoksen ja ymmärrät kuinka voit hyödyntää teknologian trendejä päätöksentekosi tukena.

Inspire - Inpiroidu

Osallistu keskusteluun ja ole mukana debatissa. Muuta näkökulmaasi tutkimalla isoja muutoksia, jotka vaikuttavat meihin seuraavalla vuosikymmenellä ja siitä eteenpäin - vie nämä näkemykset mennessäsi omaan organisaatioosi. 

Engage - Verkostoidu

Verkostoidu kollegoittesi, asiantuntijoiden ja Baswaren tiimin kanssa: jaa bisneshaasteesi ja opi käytännön ratkaisusta, joita voit ottaa käyttöön niin lyhyen kuin pidemmän aikavälin hyötyjen saavuttamiseen.

Katso myös lyhyt video, miksi kannattaa tulla mukaan.

Push. Play. Connect. esittelee rivin mielenkiintoisia asiantuntijapuhujia, jotka jakavat näkemyksiään ja inspiraatiota omiin, parhaisiin kokemuksiinsa pohjautuen.  

  • Saat perspektiiviä tekoälyn tulevaisuuteen ja Uuden Asiakkaan tarpeisiin teknologia-asiantuntija Nancy Rademakeriltä
  • Kuulet johtavan hankinnan asiantuntja Magnus Bergforsin kertovan kuinka alustalähtöinen lähestyminen teknologiaan on avain ketteryyden parantamiseen ja tehokkaaseen toimintaan organisaatiosi tarpeiden kehittyessä 
  • Inspiroidu Formula 1 - ja Formula E - kuljettaja Susie Wolffin tarinasta, kuinka intohimo ja omistautuminen ajaa menestykseen haastavassa ympäristössä

Joten, rekisteröidy heti tapahtumaan, koe tämä ja paljon muuta!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.04-23.04.2020
Kaupunki: Berliini
Paikka: The nhow Hotel
Lisätty: 14.2.2020

Tulevia digitalisaatiokentän tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

WhatsApp on rikkonut kahden miljardin käyttäjän rajan
F-Securen Identity Theft Checker auttaa testaamaan, oletko joutunut tietovuotojen uhriksi
HubSpot tarjoaa yhden alustan asiakaskokemuksen rakentamiseen