Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Prosessipäivät 2022

11.05-12.05.2022 Helsinki, Messukeskus

TapahtumaProsessipäivät on Suomen johtava palvelu- ja prosessijohtamisen ammattilaistapahtuma. Vuosi 2022 on Prosessipäivien 10-vuotisjuhlavuosi!

Prosessipäivät 2022 jatkaa aikaisempien vuosien viitoittamalla tiellä modernin palvelu- ja prosessijohtamisen edelläkävijänä. Prosessipäivien teema - Maximum Performance - virittää ihmiset, organisaatiot, teknologiat ja toimintamallit maksimaaliseen suorituskykyyn, tuottamaan moderneja digitaalisia palveluita asiakasarvoa unohtamatta.

2020-luvun palvelujohtaminen on ketterää, dynaamista, mukautuvaa ja jatkuvasti parantuvaa. Siinä huomioidaan paremmin sekä yksilötason, tiimitason että koko organisaation laajuinen toimintaympäristö. Toiminnan keskiössä on sidosryhmien kanssa asiakkaalle tuotettu arvo.

Kaksipäiväinen ohjelma tarjoaa konkreettisia asiakastarinoita palvelujohtamisen edelläkävijöiltä sekä visioita palvelujohtamisen tulevaisuudesta.

Organizations & People pureutuu yksilön osaamiseen, hyvinvointiin ja jaksamiseen, tiimien toimintaan ja organisaation kulttuuriin.

Information & Technology nostaa esille tiedolla johtamista, analytiikkaa, automaatiota ja tekoälyä, jotka ovat keskiössä palvelujohtamisen digitalisaatiossa.

Value Streams & Processes keskittyy prosessien ja organisaation toiminnan jatkuvaan parantamiseen

Kumppaneiden palvelutarjontaan ja asiantuntemukseen pääset tutustumaan Partners & Suppliers -osastolla.

 

Prosessipäivillä mukana myös yksi tämän hetken puhutuimmista podcasteista, Futucast. William von der Pahlen haastattelee vuoden 2021 Digijohtajaksi valittua Matkahuollon Janne Jakolaa. Tässäkin podcast jaksossa Futucast käsittelee tulevaisuuden isoja aiheita vieraan näkökulmasta. Kuulet haastattelun livenä Prosessipäivillä!

Prosessipäiville on saatavilla Classic -tapahtumapaketin lisäksi myös Smart ja Sport -tapahtumapaketit. Smart sisältää Applen älykellon ja Sport Suunnon urheilukellon. Lisätietoja löydät tapahtumasivulta Seminaaripaketit -osiosta.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.05-12.05.2022
Kaupunki: Helsinki, Messukeskus
Lisätty: 26.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä