Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitch Your Business -kilpailu

28.05.2019 Helsinki
Tapahtuma

Pitchaa & vakuuta, voita!

Team Roboticsin järjestämässä Pitch Your Business -kilpailussa 28.5. on tarjolla pitchausta ja aivoruokaa. Startup, tule pitchaamaan kullanarvoinen bisnesideasi ja voit voittaa arvokkaita palkintoja.

Team Robotics yhdessä TIVIA:n, Eversheds Asianajotoimiston, Sytykkeen ja Verticalin kanssa käynnistävät Pitch Your Business kilpailusarjan ensimmäisen osan. Kilpailuun valitaan hakemusten perusteella 10-15 startupia toimialasta riippumatta.

Pitchaamaan pääsevät startupit valitaan esiraadissa etukäteen 9.5.mennessä. Valituille yrityksille ilmoitetaan pääsystä viimeistään 10.5 mennessä.

Kannattaa laittaa vapaamuotoinen pitchaushakemus nyt heti sisään! Paras pitchaus valitaan 28.5. tapahtumassamme, ja palkintona on muunmuassa startupmessuosasto marraskuussa Teknologia19 messuilla Messukeskuksessa.

Team Robotics jatkaa suosittuja maksuttomia businesstapahtumia ja nyt on vuorossa startupit. Startupit valtaavat Maria 01 startupkampuksen Helsingin ytimessä toukokuun lopulla. Mukaan mahtuu 80 osallistujaa. Tapahtuma on startupeille ja yrityksille, jotka etsivät uusia bisnesideoita tukemaan ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa sekä muille startup -organisaatioiden kanssa toimiville sidosryhmille. Älä jemmaa ideaasi.

Lisätietoja Veli-Matti Heiskanen veli-matti.heiskanen@nordicrobots.fi ja Eva Brchisky eva.brchisky@nordicrobots.fi

Aika: 28.5.2019 kello 8.30-13.30

Paikka: Maria 01 startupkampus

Osoite: Lapinlahdenkatu 16, 00100 Helsinki

Autopaikoitus: Kampin kauppakeskuksen parkkihalli, Maria 01 sisäpiha tai kaduilla.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Varaa paikkasi jo nyt!

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina ovat TIVIA, Eversheds Asianajotoimisto, Sytyke ja Vertical.

     Lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.05.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Lapinlahdenkatu 16, 00100 Helsinki
Lisätty: 27.4.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä