Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitäisikö Paikkatietoja Markkinoida enemmän?

01.10.2020 Online Webinaari

TapahtumaPaikkatiedot ja paikkatietopalvelut ovat kriittinen osa yhteiskuntaa, mutta silti aniharva osaa nimetä perus karttasovelluksien lisäksi muita käyttämiänsä paikkatietoja. Voiko tämä paikkatietojen taka-alalle jääminen vaikuttaa paikkatietoalaan suuremmaltakin osalta?

Eli nostetaan kissa pöydälle! Markkinointiin vihkiytynyt ja Spatineolla markkinointikoordinaattorin roolissa toimivan Luukas Raatikaisen mielipide on, että paikkatiedot tulisi nostaa ehdottomasti yhteiskunnallisiin parrasvaloihin. GeoForum ry:n toiminnanjohtaja ja  paikkatietoalan monikonkari Juha Saarentaus haastaa Luukasta ja tuo myös toisenlaista näkökulmaa. Paikkatiedosta puhumisen sijaan pitää puhua hyödyistä, jotka paikkatiedon avulla voidaan aikaansaada. Miksi molemmilla on asiasta näkemyksiä ja saadaanko kummankaan mielipidettä muuttumaan tulevassa keskusteluwebinaarissa?

Spatineo ja GeoForum järjestävät yhteisen nojatuoliwebinaarin, jossa kaksi edellä mainittua paikkatietoalan moniottelijaa pääsevät esittämään omia mielipiteitänsä asiasta. Webinaarin osallistujille annetaan myös mahdollisuus osallistua keskusteluun ja herätellä webinaarin pitäjiä mielipidepoteroistaan.

Webinaari järjestetään 1. päivä lokakuuta GoToWebinar alustan kautta kello 13.30, ja osallistuminen tapahtumaan on maksutonta. Tervetuloa mukaan kuulemaan tästä tärkeästä ja ajankohtaisesta aiheesta!

Luukas Raatikainen & Juha Saarentaus

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.10.2020
Kaupunki: Online
Paikka: GoToWebinar
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä