Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PIM Tuotetiedonhallinnan perusteet

02.04.2020 Espoo
Tapahtuma
Haluatko tietää kuinka liiketoimintanne saa täyden hyödyn irti tuotetiedonhallinnasta? Tule oppimaan kaikki oleellinen tuotetiedonhallinnasta PIM Crash Course -koulutukseen Espoossa 2.4.2020.

PIM Crash Course on jo kolmatta kertaa järjestettävä koulutusaamupäivä, jonka aikana perehdytämme osallistujat tuotetiedonhallinnan perusteisiin. Koulutuksen pitää yksi Suomen kokeneimpia tuotetiedonhallinnan asiantuntijoita, Patrik Palatz. Patrik toimii Canterin toimitusjohtajana ja seniorikonsulttina. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kaupallisesta tuotetiedonhallinnasta eri toimialoilla.

Kurssi antaa sinulle eväät ottaa tuotetiedonhallinta haltuun käytännönläheisesti, toimialasi tarpeiden näkökulmasta. Koulutus tukee ja syventää tuotetiedonhallinnan osaamistasi. Koulutusaamupäivän aikana käydään läpi keskeisimmät tuotetiedonhallinnan perusteet ja käyttötapaukset. Opit miten ja missä tilanteissa niitä voidaan liiketoiminnassa hyödyntää. Koulutus antaa myös työkaluja tuotetiedonhallinnan prosessin kehittämiseen yrityksessäsi.

Aiheita:

  • Miksi yhä useammat yritykset panostavat tuotetiedonhallintaan. Mitä hyötyjä se tuo liiketoiminnalle.
  • Miten PIM-järjestelmä asemoituu ja kytkeytyy yrityksen muihin tietojärjestelmiin. Mitkä ovat tuotetietoprosessin yleisimmät mallit. Miten tuotetietovirtoja voidaan tehostaa.
  • Miten mallinnat tuote- ja palveluvalikoimasi. Mitkä ovat tuotetietomallin peruselementtejä.
  • Miten tuotat, keräät, rikastat ja kanavoit tuotetietoja ja aineistoja.
  • Miten luot toimivat prosessit ja minkälaisia rooleja tuotetiedon hallintaan liittyy.
  • Miten parannat asiakkaasi tuotekokemusta ja tuotat asiakkaalle relevanttia sisältöä.
  • Esimerkkejä käytännön toteutuksista

Koulutus on tarkoitettu erityisesti yrityksille, joille tuotteiden myynti ja markkinointi on keskeinen osa liiketoimintaa. Se sopii niin yrityksille, joille PIM ja tuotetiedonhallinta on entuudestaan tuttua, kuin niille, joiden sen käyttöönottoa vasta harkitaan.

Koulutus soveltuu erityisesti:

  • Liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville
  • Tuotetiedoista ja tuotetietoprosessista vastaaville
  • Tuotetiedonhallinnan järjestelmien hankinnasta vastaaville ja muille hankintaprosessiin osallistuville

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 02.04.2020
Kaupunki: Espoo
Paikka: Metsänneidonkuja 12
Lisätty: 25.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä