Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päättäjä Foorumi: Liiketoimintakriittisten palveluiden johtaminen

01.06.2022 Webinaari
Tapahtuma

1.6.2022 klo 9.00-10.30 | Virtuaalitapahtuma


Voiko suuryrityksen palvelukokemusta oikeasti johtaa?


Oikein toimivat palveluprosessit ja hyvät palvelukokemukset – niin sisäiset kuin ulkoisetkin – ovat menestyvän bisneksen edellytyksiä. Samalla palveluiden käyttäjät ovat yhä vaativimpia ja odotukset työntekijä- ja asiakaskokemuksille nousevat uusiin korkeuksiin.


Miten johdat ja hallitset ympäristöä, jossa kaikki muuttuu palveluiksi? Miten tunnistat organisaatiossasi pullonkaulat, jotka aiheuttavat liiketoiminnan takkuamista ja kaipaavat optimointia? Miten parannat prosesseja käyttäjälähtöisesti?


Päättäjä Foorumi 1.6. tarjoaa sinulle tosielämän esimerkkejä suuryritysten liiketoimintakriittisten palveluiden tunnistamiseen, hallinnointiin ja johtamiseen.


Ilmoittaudu tästä

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 01.06.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.4.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä