Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscar Webinaari: Talouden ulkoistuspalvelut

09.04.2021 Webinaari

TapahtumaTiesitkö, että Oscar Talousosaston® taloushallinnon ammattilaiset voivat hoitaa yrityksesi koko talouden omassa Oscar-järjestelmässäsi, ilman liittymiä ulkopuolisiin talouden järjestelmiin? Tule kuuntelemaan, kuinka mahdollistamme teille keskittymisen olennaiseen, eli omaan liiketoimintaanne, jolloin voitte jättää huolehtimisen taloushallinnon osaamisesta ja kiireajoista meille.

Oscar Talousosaston® asiantuntijat kertovat maksuttomassa webinaarissa, milloin taloushallinnon ulkoistus kannattaa ja kuinka se auttaa riskienhallinnassa. Webinaari järjestetään perjantaina 9.4.2021 klo 10:00-11:00, mukaan pääset täyttämällä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittaudu

MILLOIN: perjantaina 9.4.2021 klo 10:00-11:00

MISSÄ: Teams Livessä, liittymislinkki lähetetään lähempänä webinaaria kaikille ilmoittautuneille

Webinaari on lähtökohtaisesti tarkoitettu yrityksille, joilla on Oscarin järjestelmä käytössään. Mikäli et kuitenkaan ole vielä Oscarin asiakas, saat arvokasta tietoa taloushallinnon ulkoistamisesta ja pääset kysymään mahdollisesti mieltäsi painavia kysymyksiä.

Tervetuloa linjoille!

Ilmoittaudu

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 09.04.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä