Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Opi palvelemaan teollisuuden asiakkaita (liikkeenjohto)

13.02.2020 HELSINKI
Tapahtuma

Opi palvelemaan teollisuuden asiakkaita

Onko teillä teollisuutta asiakkaana? Osaatteko palvella heitä täysin?

Ohjelmistoyritykset ovat viime vuodet päässeet rakentamaan ja kehittämään teollisuudelle upeita uusia ratkaisuja. Samalla analytiikan mahdollisuudet ovat kasvaneet merkittävästi, ja olemassa olevien teollisten prosessien optimointiin on tullut paljon lisämahdollisuuksia. Onnistuneen optimoinnin taloudellinen arvo voi olla valtava, ja siihen kannattaa satsata.

Tule oppimaan ja ymmärtämään, mitä ja miten prosessioptimointi toimii. Kahden tilaisuuden kokonaisuudesta ensimmäisessä keskitytään liiketoimintamahdollisuuksiin ja käydään läpi, mistä tässä on asiakkaan kannalta kyse sekä millaisia tuloksia analytiikan ja optimoinnin kautta on saatu.

Tilaisuus on tarkoitettu ohjelmistoalan toimitusjohtajille, liiketoimintajohtajille ja yrittäjille, jotka haluavat oppia ja ymmärtää, miten palvella asiakkaita myös olemassaolevien palvelujen kehittämisessä.

Tilaisuus järjestetään yhdessä Finnish Industrial Internet Forumin ja IBM Suomen kanssa, ja paikalla on sekä teollisuuden että ohjelmistoalan johtajia.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.02.2020
Kaupunki: HELSINKI
Paikka: Sofia Future Farm, Helsinki
Lisätty: 5.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä