Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistorobotiikan mahdollisuudet ja taloudelliset hyödyt

28.05.2020 Webinaari

TapahtumaNäinä haastavina aikoina yritykset etsivät uudenlaisia ratkaisuja henkilöstön työmäärän optimointiin. Ohjelmistorobottien avulla voidaan hoitaa manuaalia ja toistuvia töitä sekä tehostaa raportointia. Robotit hoitavat jo nyt sadoissa suomalaisissa yrityksissä esimerkiksi talous-, henkilöstö-, palkka- ja tietohallinnon prosesseja.

Järjestämme torstaina 28.5. klo 9-9.45 webinaarin, jonka aikana pääset kuulemaan mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä ohjelmistorobotiikka on?
  • Miten päästä alkuun robotiikassa?
  • Automatisoitavan prosessin valinta
  • Case-esimerkit ja saavutetut hyödyt

Starian robotiikkatiimi on täydessä valmiudessa kehittämään yrityksellenne nopealla aikataululla laadukkaita ohjelmistorobotteja. Kehitysprojekti voidaan toteuttaa 100 % etänä, projektin kesto on noin 1-3vk ja hinta 5000–15 000 €. Yrityksellänne ei ole tarvetta omalle RPA-osaamiselle, joten ilmoittaudu mukaan kuulemaan lisää, jos kaipaatte nopeasti lisää kustannustehokkaita käsipareja.

Voit ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle, sillä lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.05.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 7.5.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä