Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Odoo Experience 2020

30.09-01.10.2020 Webinaari

TapahtumaKaksi päivää täynnä asiaa Odoosta ja liiketoiminnan tehostamisesta. Odoo Experience on vuosittain järjestettävä Odoo-megatapahtuma, joka kerää yhteen maailman Odoo-ihmiset: asiakkaat, kehittäjät, kumppanit ja kaikki Odoosta kiinnostuneet. Tänä vuonna vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi tapahtuma järjestetään verkossa.

Tapahtumassa julkaistaan Odoo versio 14:n ja sen uudet toiminnallisuudet, asiakkaat kertovat omista Odoo kokemuksistaan, Odoo expertit vastaavat kysymyksiin ja sukelletaan liikkeenjohdon trendeihin ja teknologioihin.

Oletpa sitten vasta kiinnostunut Odoosta tai jo Odoon käyttäjä, kokenut Odoo-kehittäjä, Odoo-kumppani tai sellaiseksi pyrkivä, on Odoo Experience 2020 sinua varten! 

Tutustu ohjelmaan ja valitse itseäsi kiinnostavat aiheet.

Torstaina 1.10. Suomeen aikaa klo 19.00 (ohjelmassa Belgian aikaa 18.00) SprintIT:n esitys datan hallinnan tärkeydestä otsikolla: "Why data management is important in an Odoo project" .

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 30.09-01.10.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 13.8.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä