Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NetSuite-aamiainen

11.03.2020 Helsinki

TapahtumaYritysten ja organisaatioiden päivittäinen toiminta nojaa toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan kaltaisiin liiketoimintajärjestelmiin. Järjestelmät pyörittävät organisaatioiden ydinprosesseja ja tukevat työntekijöitä heidän päivittäisessä työssään. Tällöin sekä liiketoimintajärjestelmien toimintavarmuus että käytettävyys korostuvat.

NetSuite on erittäin monipuolinen ja joustava liiketoiminta-alusta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen tuen liiketoimintojen hallintaan. 

Lämpimästi tervetuloa aamiaistilaisuuteemme ke 11.3.2020 klo 8.30-12.00 Musiikkitalolle verkostoitumaan ja kuulemaan, miten NetSuite tukee asiakkaidemme kasvua. Tilaisuudessa asiakkaamme Sami Kekäläinen Vainulta kertoo, miten nopeasti ja luontevasti NetSuite on saatu heillä käyttöön, mitä hyötyjä on saavutettu ja millaiset ovat tulevaisuuden suunnitelmat.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki
Lisätty: 14.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä