Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

My Way -jäsenilta | Vuoden Ohjelmistoyrittäjä & Vuoden Digipalvelu 2019

27.11.2019 Helsinki
Tapahtuma

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2019 palkitaan syksyn My Way -illassa!

My Way -illassa julkistetaan ja palkitaan arvostettu ja odotettu Vuoden Ohjelmistoyrittäjä jo 18. kerran! Vuoden Ohjelmistoyrittäjä ottaa tämän jälkeen lavan haltuun ja pääsemme kuulemaan, miten hän rakensi omalla persoonallisella tavallaan menestyneen softayrityksensä – My Way.

Vuoden Ohjelmistoyrittäjä 2019 ei kalpene edellisten rinnalla, vaan pääsee kovaan joukkoon: aikaisemmin palkittuihin kuuluu mm. Kristo Ovaska, Tero Sarkkinen, Seppo Kuula, Sami Ensio, Pekka Koskinen, Risto Siilasmaa ja moni muu. Vuoden Ohjelmistoyrittäjän rinnalla palkitaan ensimmäistä kertaa myös Vuoden Digipalvelu.

Vuoden Digipalveluna palkitaan merkittävä kansallinen palvelu, joka edistää tervettä digitalisaatiota Suomessa. Kansalliset tarpeet ja markkinaehtoinen kehittäminen takaavat Suomelle parhaat sähköiset palvelut, nyt ja tulevaisudessa.

Vuoden Digipalvelun rakentanut yrittäjä jakaa My Way-puheenvuorossaan, miten he tunnistivat tarpeen ja rakensivat digipalvelun kansallisen menestyksen. Kuten aikaisemmassakin puheenvuorossa odotettavissa on kovan luokan yrittäjän kasvutarina omasta näkökulmastaan. Tervetuloa ainutlaatuiseen My Way -iltaan!

Huom! Ennen jäseniltaa pidetään Ohjelmisto- ja e-business ry:n syyskokous (vain edustajille) klo 16 alkaen. Varaathan jäsenillan esitysten jälkeen myös aikaa verkostoitumiseen, sillä jatkamme juttua viinilasillisella, buffet-illallisen merkeissä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.11.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Kasarmikatu 21b, 00130 Helsinki
Lisätty: 14.11.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä