Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Millä keinoilla palveluiden ja tuotteiden kysyntä saadaan kasvuun?

15.03.2023 Webinaari

TapahtumaTervetuloa aamukahville! Keskiviikkona 15.3. päivä startataan taas Pro Growth Consulting Oy:n energisen parivaljakon Erkin ja Timon kanssa. Luvassa on antoisa 30 minuuttinen, jonka täyttää lyhyt alustus ja vilkas keskustelu kysynnän kasvattamisesta. Ota mukaan kuppi kuumaa ja tule mukaan!

Tilaisuus on sinulle, jos pohdit mitä pitäisi tehdä, jotta saisit kysynnän kohdistumaan juuri teidän tuotteisiinne ja palveluihinne. Tai jos mietit, onko mahdollista saada tavoiteasiakkaanne innostumaan tarjonnastanne niin, että myynti sujuu kuin itsestään ja jopa alkaa asiakkaan aloitteesta. Erkin ja Timon kanssa pääset puheisiin siitä, miten fiksulla tekemisellä saadaan aikaan imua. Tulemme lisäksi keskustelemaan hinnoittelumalleista, hinnan esittämisestä sekä mainonnan merkityksestä myynnissä. 

Miksi osallistua?

  • Saat tietää uusimmat tutkimustulokset & mikä myynnissä toimii vuonna 2023 
  • Saat analyysin siitä, mitä tulokset tarkoittavat sinun kannaltasi 
  • Pääset keskustelemaan asiantuntijoiden & alan kollegojesi kanssa
  • Kuten muitakaan kahvipöytäkeskusteluja, tilaisuutta ei tallenneta

Kenelle tilaisuus antaa eniten? 

Linjoille kannattaa tulla etenkin toimitusjohtajien, myyntijohtajien, myynnin ammattilaisten sekä liiketoiminnasta vastaavien. Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille maksuton.

Voit tutustua aiheeseen ennakkoon selailemalla uuden Kasvututkimuksen.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 15.03.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 8.3.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä