Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Miksi tiedon johtaminen on tärkeää?

12.05.2023 Webinaari

TapahtumaTervetuloa IT Insider -verkkotapahtumaan perjantaina 12. toukokuuta! Aloitamme kello 9.00 ja lopetamme klo 10.00. Esityksen jälkeen voit esittää kysymyksiä ja keskustella esiintyjän ja muiden osallistujien kanssa. Tapahtuma on maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille ja kumppanien sekä yhteisöjäsenten henkilökunnalle. Muille osallistuminen maksaa 65 euroa.

DAMA Finland ry:n puheenjohtaja ja Ari Hovin tiedonhallinnan asiantuntija Minna Oksanen tulee kertomaan: "Miksi tiedon johtaminen on tärkeää". Tiedon johtaminen on osa tietojohtamista ja siihen kuuluu mm. tietoarkkitehtuuri ja tiedonhallinnan käytännöt. DAMAn DMBoK-viitekehys antaa hyvät eväät tiedon johtamiseen, joka myös kuuluu osana webinaarin sisältöä. 

DAMA Finland ry on TIVIAn jäsenyhdistys.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 12.05.2023
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.4.2023

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä