Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft Dynamics NAV taloushallinnon perusteet tilitoimistolle | 18.9.2018

18.09.2018 Helsinki
Tapahtuma

Onko asiakkaillasi käytössä Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä? Haluatko oppia nopeasti ja helposti järjestelmän perusteet ja tilitoimistolle olennaiset osa-alueet, joiden avulla voit palvella paremmin ja laajemmin asiakkaitasi?

Kenelle?

Koulutus on suunnattu tilitoimistoille, joiden asiakkailla on käytössä Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä ja asiakas on ulkoistanut taloushallinnon tehtävät tilitoimistolle. Koulutus soveltuu tilitoimiston kirjanpitäjille, joilla on halua kehittää Microsoft Dynamics NAV taloushallinnon järjestelmäosaamistaan.

Mitä?

EmCen järjestämässä Microsoft Dynamics NAV taloushallinnon perusteet tilitoimistolle -koulutuksessa saat kattavat eväät Microsoft Dynamics NAV:in taloushallinnon perustoimintoihin. Koulutuksessa keskitytään tilitoimiston tarvitsemiin taloushallinnon toimintoihin, jotta yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäytön aloittaminen olisi sujuvaa. Tavoitteena on tarjota peruslähtökohdat tilitoimistolle yrityksen taloushallinnon tehtävien hoitamiseen Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmässä. Koulutus sisältää käytännönläheisiä harjoituksia tilanteista, joita tilitoimistokäyttäjät kohtaavat päivittäisessä käytössä.

Miksi?

  • Tulet tutuksi Microsoft Dynamics NAV toiminnanohjausjärjestelmän perustoimintojen kanssa
  • Opit käyttämään järjestelmän taloushallinnon toimintoja
  • Ymmärrät NAV:in eri roolikeskusten erot ja opit hyödyntämään käytössäsi olevaa roolikeskusta
  • Opit tekemään kuukausikirjanpidon, reskontrat ja arkitarpeisiin soveltuvia raportteja
  • Opit tekemään tilinpäätösvaiheen tehtävät
  • Opit tekemään NAV käyttöomaisuuskirjanpidon perusteet
  • Saat ammattilaisen vinkit ja niksit tilitoimiston arkikäyttöön

Milloin?

Aika: 18.9.2018

Paikka: EmCe Solution Partner Oy, https://www.emce.fi/training/18-9-2018-microsoft-dynamics-nav-taloushallinnon-perusteet-tilitoimistolle/

Mitä maksaa?

595 eur/hlö + alv. Sisältää materiaalin ja tarjoilun.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu kaksi henkilöä tai useampi, saat kurssimaksun alennettuun hintaan:  495 eur/hlö + alv.

Seuraava koulutuspäivä 27.9.2018. Lue lisää »

Ilmoittaudu tästä »

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.09.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Jämsänkatu 2
Lisätty: 4.5.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä