Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MAAILMANMARKKINAT AVAUTUVAT – EHTIIKÖ SUOMI MUKAAN?

29.09.2021 Webinaari

TapahtumaGlobaalit markkinat ovat murroksessa koronapandemian väistyessä. Suomalaisyritykset ovat kehittäneet uutta liiketoimintaa ja monille toimialoille mullistus merkitsee uusia mahdollisuuksia. Nyt tarvitsemme rohkeutta lähteä maailmanvalloitukseen huippuosaamisella ja tulevaisuuden teknologioilla.

Kestävä kasvu syntyy globaaleilla markkinoilla menestyvistä yrityksistä. Rahoittamamme pk-yritykset onnistuivat kasvattamaan vientiään pandemian aikana, vaikka Suomen vienti yleisesti sakkasi. Viennin volyymi bruttokansantuotteesta on vain 38 prosenttia, joten naapurimaihimme verraten Suomella riittää kirittävää. Toiminta-aika viennin kiihdyttämiselle on nyt ja se vaatii kannustusta.

Tervetuloa kuulemaan esimerkkejä tuloksellisista vientiponnisteluista sekä ajankohtaista poliittista keskustelua vientitoimista.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 29.09.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.9.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä