Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka tehostat talousraportointia

06.11.2019 Webinaari

TapahtumaDynamics 365 for Finance and Operationsin uudet toiminnallisuudet tukevat hyvin globaalin konserniyhtiön taloudenohjausta.

Jos etsit keinoja ja työvälineitä konsernin taloushallinnon rutiinien tehokkaaseen ohjaamiseen, älykkääseen raportointiin ja johtamista tukevan tiedon tuottamiseen, pyydä meidät apuun. 

Analysoimme käyttämäsi taloudenohjausjärjestelmän toiminnan tarkasti ja monipuolisesti. Analyysin jälkeen käymme kanssasi läpi vaiheittaiset ja selkeät toimenpidesuositukset nopeallakin aikataululla.

Tervetuloa webinaariimme 6.11. klo 10.00-10.30 kuulemaan, millaisia hyötyjä asiakkaamme ovat saaneet tilanneanalyysistä ja miksi Dynamics 365 for Finance and Operations on ylivertainen järjestelmä konsernin taloudenohjauksessa.

Aiheitamme:

  • Talouden ohjauksen keskitetty tietojenhallinta, prosessit ja toiminnallisuudet
  • Konserniyhtiöiden välinen läpinäkyvyys, yhtenäinen ja joustava raportointi
  • Tilanneanalyysin hyödyt

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 06.11.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä