Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka saada (paikka)tieto virtamaan?

25.03.2021 Online Webinaari

TapahtumaTiedon virta on erittäin osuva kuvaus informaation valumiselle ympäristöstä toiseen - Datalla on syntypiste, josta se lähtee vuolaana eteenpäin erilaisten jokien, purojen ja altaiden kautta kohti lopullista käyttäjäänsä. Tätä eteenpäin soljuvaa dataa voidaan onneksi hyödyntää jo ennen lopullista päämääräänsäkkin.

Mielestämme on olemassa muutama hyvä konsti saada juuri tämä virtaus toimimaan erinomaisesti. Niin datassa kuin joessakin voi olla patoja ja hidasteita, ja osa näistä saattaa olla pahimmassa tapauksessa itse aiheutettuja. Yhteiskunta pystyy hyötymään datan käytöstä tämän datajoen kaikissa kurveissa, joten miksi hidastaa sitä? Datavirran tehostamista voidaan parantaa ainakin näillä kolmella kohdalla joista tulemme puhumaan tulevassa webinaarissamme:

1) Mahdollista datan käyttö kaikissa kohdissa tietovirtaasi

  • Joku kaipaa tietonsa suoraan lähteeltä, ja joku haluaa jalostetun version huippuanalysoituna ja valmiiksi pureskeltuna. Olisiko mahdollista tarjoilla näille molemmille käyttäjille heidän kaipaamansa palvelu, vai oletko blokannut jonkun kohdan datavirrastasi käyttäjiltä tietoisesti?

2) Poista käytön esteet

  • - Tätä kohtaa on toisteltu vuodesta toiseen, mutta silti asia on ajankohtainen. Miksi laitamme käyttäjät hyppimään ylimääräisten esteiden ylitse saadakseen tarjoamasi palvelun? Voisiko datan tarjota tehokkaasti rajapinnasta, vai onko tietosi tarjolla vain paikkatietoyksikön pohjakerroksesta korpuilta kerran kuussa?

3) (TTT) Tiedä, tunnista ja tulkitse palveluiden käyttö!

  • Jotta voisit oikeasti mahdollistaa käyttäjille saumattoman palvelun datavirtasi jokaisessa käänteessä sinun pitää oikeasti tietää kuinka dataa ja palveluitasi käytetään. Tulevatko käyttäjät suoraan rajapinnalle hakemaan dataa, haetaanko tietoa jonkun 3. osapuolen palvelun kautta, vai karhunosa käytöstä viimeisen päälle jalostetun tiedon hyödyntämistä? Seuraa ja analysoi tilannetta!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.03.2021
Kaupunki: Online
Paikka: Online
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 4.3.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä