Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuinka rakentaa menestyvää SaaS-liiketoimintaa

27.10.2022 Jyväskylä
Tapahtuma

Tahdotko syventää ymmärrystäsi ja saada uutta näkökulmaa SaaS-liiketoimintaan?

Tapahtumassa tulemme käsittelemään SaaS-liiketoimintaa ja teknologioita moderneista näkökulmista. Sanomaa tukemaan olemme saaneet puhujiksi menestyvän SaaS-palvelun toimitusjohtajan sekä Amazon Web Services asiantuntijoita.

Tapahtuman puhujilla on yhteensä vuosikausien kokemus SaaS-kehityksestä ja -liiketoiminnasta, sekä Amazon Web Service -palvelujen hyödyntämisestä niiden tukena.

Tämä tapahtuma on juuri sinulle, jos:

  • Olet kehittämässä uutta liikeideaa
  • Haluat modernisoida liiketoimintaasi
  • Olet jo käynnistänyt Saas-projektisi ja haluat skaalata ja kaupallistaa sen

Miksi SaaS-tekniikoiden ymmärtäminen on tärkeää:

SaaS-ohjelmistojen suuret edut sekä loppukäyttäjille että yrityksille ovat johtaneet SaaS-markkinoiden kolminkertaisumiseen viimeisen viiden vuoden aikana.

Markkinoiden kasvaessa entisestään, joidenkin lähteiden mukaan jopa eksponentaalisesti, on tärkeää pysyä ajantasalla moderneimmista teknologioista ja liiketoimintaperiaatteista, jotka SaaS:ia ympäröivät.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 27.10.2022
Kaupunki: Jyväskylä
Paikka: Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39
Lisätty: 27.9.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä