Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koneoppiminen

04.10.2018 Helsinki

TapahtumaKuinka kone oppii – ja miten hyödynnät mahdollisuudet?

Ei modernia liiketoimintaa ilman älykkäitä algoritmeja. Koneoppimisen mahdollisuudet tiedetään, mutta toteutukset ovat vielä varovaisia. Ilmiön ympärillä on edelleen paljon hypeä ja epävarmuutta. Mitä kyvykkyyksiä koneoppiminen vaatii? Millaisilla välineillä pääset alkuun? Entä miksi arvontuotto koneoppimisprojekteissa jättää edelleen niin paljon toivomisen varaa – ja onko meillä edelleen paljon vääriä olettamuksia koneoppimisen suhteen?

Koneoppiminen-seminaari vastaa näihin kysymyksiin! Tilaisuus tarjoaa tietoa koneoppimisen käytännön toteutuksesta, mahdollisuuksista, haasteista ja tulevaisuuden näkymistä. Käytännön case-tapaukset konkretisoivat, mitä koneoppimisella on jo saatu aikaan, kun taas keynote-puheenvuorot syventävät koneoppimista ilmiönä nyt ja tulevaisuudessa. Tilaisuus on suunnattu kaikille johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille, jotka tarvitsevat tietoa koneoppimisen käytännön toteutuksesta.

Tämän vuoden puheenvuorojen teemoina ovat muun muassa:

Koneoppimisen lyhyt oppimäärä – tunne koneoppimisen perusteet!

Tietoturva koneoppimisessa – hakkaako hakkeri koneen?

Koneoppimisteknologiat ja oikean työkalun valinta

Käytännön kokemukset koneoppimisen hyödyntämisestä

Tekoälyprojektin arvontuotto – ja miksi se jättää edelleen niin paljon toivomisen varaan?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 04.10.2018
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Tyynenmerenkatu 2
Lisätty: 8.8.2018

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä