Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kokonaisarkkitehtuurivälineen hankinnan perusteet | Upload

05.04.2022 Hybriditoteutus: Espoo & etäkoulutus
Tapahtuma

IT-arkkitehtuuri­­välineiden ABC.

Kokonaisarkkitehtuurivälineen hankinnan perusteet -koulutuksessa käydään läpi, mitä kokonaisarkkitehtuurin välineillä tehdään, miten arkkitehtuuria niillä mallinnetaan, mitä välineiltä voi odottaa ja mitä kyvykkyyksiä niillä on. Tarkastelussa on myös, millaisessa tilanteessa välineen hankinta tulee ajankohtaiseksi, milloin organisaation arkkitehtuuri toimintona on sellaisella kypsyystasolla, että välineen käytöstä voidaan saada hyötyjä.

Koulutus järjestetään hybriditoteutuksena 5.4.2022. Valitse vapaasti sinulle sopivin osallistumismuoto: tule paikan päälle Espooseen tai osallistu etänä verkon välityksellä.

Kouluttamassa kokeneet edelläkävijät huippuorganisaatioista.

Hanna Yrjänä, tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin asiantuntija, jolla on yli 20 vuotta kokemusta ICT-alalla sekä Jussi Rajaniemi, ohjelmistotuotannon kokenut ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella.

Miksi osallistua koulutukseen? TOP 4 hyödyt.

  1. Opi arkkitehtuurivälineiden toiminnasta ja kyvykkyyksistä yleensä
  2. Ymmärrä, mitä toimijoita alueella on ja miten hankinta tapahtuu
  3. Tiedä, mitä hankinnassa kannattaa huomioida kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta
  4. Saa välineitä hankinnan käyttöönoton valmisteluun

Lisätiedot, ohjelma, hinnat, ilmoittautuminen. Nämä kaikki ja paljon muuta löydät täältä

_____________________

Upload päivitä itsesi.

Ohjelmistoja ja laitteita päivitetään jatkuvasti, mutta olisiko aika päivittää myös sinun käyttöliittymäsi? Uploadin tarjonnasta löydätkin kattavasti erilaisia IT-koulutuksia, joista saat buustia urallesi ja joiden avulla vastaat ajankohtaisiin osaamisvaatimuksiin. Takaamme koulutuksissamme aina tuoreimman 2.0 version, josta ei löydy puutteita. Tutustu kaikkiin IT-koulutuksiin täältä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.04.2022
Kaupunki: Hybriditoteutus: Espoo & etäkoulutus
Paikka: Valitse sinulle sopivin osallistumismuoto.
Lisätty: 5.1.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä