Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kilpailuetua monikanavaisesta kaupasta

11.05.2021 Webinaari

TapahtumaGlobaalissa kilpailuympäristössä asiakaskokemuksen kehittäminen on kaupan toimijoille elinehto. Hyvän asiakaskokemuksen ydinasiaksi on muodostunut asioinnin helppous. Tämä toteutuu, kun kivijalkamyymälä ja kaupan digitaaliset kanavat pelaavat saumattomasti yhteen. Parhaimmillaan palvelu on pitkälle personoitua.

Aidosti monikanavainen kokonaisuus vaatii tuekseen monipuolisen liiketoiminta-alustan. Palveluiden tarvitsemat tiedot ja tapahtumatiedot virtaavat reaaliaikaisesti eri kanavien välillä. Liiketoiminta-alustan avulla varmistetaan tehokkaat tilaus-toimitusprosessit, tietojen ylläpito ja asiakkaiden korkea palvelutaso sekä toimitusvaihtoehdot.

Webinaarissa 11.5.2021 klo 9-10 asiantuntijamme Petri Anttila ja Dick Johansson esittelevät, miten Microsoftin Dynamics 365 Commerce liiketoiminta-alusta mahdollistaa eheän kaupankäynnin sekä ostokokemuksen kaikissa kanavissa – kivijalkamyymälöissä, verkkokaupoissa ja muissa digitaalisissa kanavissa.

Webinaari on maksuton. Tervetuloa kuulolle!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 11.05.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 28.4.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä