Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä ja toimiva asiakkuudenhallinta – esittelyssä NetSuite CRM

07.04.2020 Webinaari

TapahtumaTervetuloa kuulolle 7.4. klo 10.00-10.30 webinaariimme, jossa kerromme, miten NetSuiten CRM mahdollistaa ketterän ja toimivan asiakkuudenhallinnan sekä mitä lisäpalveluita olemme tehneet helpottaaksemme myynnin arkea.

NetSuite CRM on aidosti pilvipohjainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, jota voit käyttää missä vain, milloin vain. NetSuite CRM mahdollistaa 360-näkymän asiakkaaseen läpi organisaation. NetSuitessa myynti, talous ja asiakkuudenhallinta ovat yhdessä järjestelmässä. Personoidut dashboardit mahdollistavat mm. töiden priorisoinnin tehtävillä ja muistutuksilla. Raportointi on havainnollista erilaisilla visuaalisilla raporteilla, taulukoilla ja diagrammeilla.

Tutustu NetSuiteen sivuillamme >>

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.04.2020
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 26.3.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä