Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehitä projektiosaamistasi uudessa workshopissa!

18.03.2020 Helsinki

TapahtumaOhjelma

Projektiviestintä ja ihmistenvälinen kommunikaatio on täynnä haasteita. Projektitoiminnan menestyksen ratkaisee viime kädessä ihmisten sujuva yhteistyö ja vuorovaikutus projektien arjessa. Hyvää yhteispeliä ei kuitenkaan saavuteta pelkillä projektimalleilla ja projektinhallinnan työkaluilla. Se vaatii harjoittelua ja erilaisten vuorovaikutustilanteiden lukutaitoa.

Projektivarikko Oy on rakentanut roolipelisimulaatioon perustuvan kehittämis- ja valmennusvälineen. Sen avulla pystytään pureutumaan tehokkaasti ihmisten yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen. Roolipeli simuloi hämmästyttävän todentuntuisesti projektitoiminnassa eteen tulevia johtamis- ja vuorovaikutustilanteita sekä niiden vaikutuksia ryhmädynamiikkaan ja projektin lopputulokseen.Roolipeliä on pelattu mm. useissa Projektiyhdistyksen tapahtumissa ja osallistujat ovat kiitelleet sen antia. Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä sinulla on nyt mahdollisuus päästä tutustumaan tähän monipuoliseen kehittämistyökaluun.

Workshopiin mahtuu 25 henkilöä, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 18.03.2020
Kaupunki: Helsinki
Paikka: TBA
Lisätty: 5.2.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä