Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttökokemuksen merkitys liiketoiminnalle

03.06.2021 Webinaari

TapahtumaDigitaalinen asiakaskokemus on nykyään yhtä tärkeä kuin fyysinen asiakaskokemus.

Digitaalinen asiakaskokemus kattaa yrityksen nettisivut eri laiteilla sekä mahdolliset mobiilisovellukset, hakutulokset hakukoneissa, sosiaalisen median profiilit, mainokset ja sähköpostiviestit. Eli kaikki tilanteet, jossa asiakas on kosketuksissa brändisi kanssa verkossa. Yksikin huono kohtaamispiste vaikuttaa kokemukseen negatiivisesti, voi estää asiakkaan ostopäätöksen ja vaikuttaa brändiluottamukseen.

Tukeeko teidän yrityksenne digitaalinen asiakaskokemus brändikuvaanne? Osallistu webinaariimme ja opi lisää kuinka brändiluottamusta voi rakentaa inklusiivisen asiakaskokemuksen kautta.

Tässä webinaarissa sukellamme syvemmin mm. seuraaviin aiheisiin:

- Kuinka luodaan inklusiivinen asiakaskokemus ja mitkä ovat sen hyödyt

- Brändiluottamuksen merkitys

Tule mukaan webinaariimme 3.6. klo 9.15-10:00 ja kuule asiantuntijamme Inka Taagehøj:n ja Ari-Pekka Saarelan vuoropuhelu, kuinka kokonaisvaltaisen digitaalinen asiakaskokemuksen huomioiminen hyödyttää liiketoimintaasi.

Webinaarin lopussa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 03.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä