Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kauppalehti Kasvuntekijät 2023

07.06.2023 Helsinki Webinaari
Tapahtuma

Suuntana kansainvälinen kasvu 


Kauppalehden uusi tapahtuma, Kauppalehti Kasvuntekijät, kokoaa kasvuyritysten päättäjät ympäri Suomen keskustelemaan siitä, miten ja mistä kasvua rakennetaan. Tulevana vuonna keskitymme kansainväliseen kasvuun ja rahoittamiseen.


Maailman tapahtumat vaikuttavat talouteen ja yritysten kansainväliseen toimintaympäristöön. Liiketoiminnan riskit ovat kasvaneet, mutta yrityksille on myös auennut uusia markkinamahdollisuuksia. Yritystoimintaa on kehitettävä jatkuvasti epävarmuudenkin keskellä ja kasvua on usein suunnattava hakemaan kotimaan rajojen ulkopuolelta, mutta mistä saada rahoitus investointeihin?


Tapahtumassa kuulet menestystarinoita ja oppeja kansainvälistä kasvua saavuttaneilta yrityksiltä sekä alan asiantuntijoilta. Mistä rohkeus investoida? Mistä rahoitus kasvuun? Miten kasvuyritystä johdetaan? Miten uusille markkinoille mennään?


Parhaat kasvuyritykset palkitaan

Tapahtumassa Kauppalehti nostaa päivän mittaan esiin ja palkitsee Suomen suurimmat kasvuyritykset maakunnittain.


Tervetuloa mukaan keräämään parhaat vinkit ja opit rahoitukseen ja kansainväliseen kasvuun!


Tapahtuman ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2023.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 07.06.2023
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Alma-talo
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.12.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä