Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kauppalehti Kasvajat 2022

24.05.2022 Helsinki

TapahtumaKauppalehden toimitus lähtee jälleen maakuntiin Kasvajat -kiertueen merkeissä toukokuussa 2022. Kiertue järjestetään tänä vuonna jo 13. kertaa ja vierailee 10.-24.5.2022 välisenä aikana Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Jokaisella paikkakunnalla pidetään Kasvajat -tapahtuma, jonka teeman on kuka tekee sinun yrityksesi kasvun? Tapahtumaan on kiinnitetty puhujia paikallisista yrityksistä, jotka edustavat eri aloja ja jakavat näkemyksiään siitä, miten kasvu turvataan osaamisen kautta. Tapahtuman puhujat kertovat kokemuksiaan ja näkökulmia siitä miten osaajia houkutellaan ja miten osaamispääoma turvataan. Onnistuneeseen kasvuun vaaditaan yleensä myös tahtoa, osaamista, resursseja ja rahaa!

Tule hakemaan avaimet kasvun tielle. Yrittäjä, tämä päivä on sinulle! Käännä uusi sivu kasvutarinallesi ja osallistu kiertueelle kanssamme!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 24.05.2022
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Alma-talo
Lisätty: 7.11.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä