Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kauppalehti Kasvajat 2019

14.05-28.05.2019 Useita kaupunkeja
Tapahtuma

Kymmenen vuotta kasvun juhlaa

Kauppalehden toimitus lähtee jälleen maakuntiin Kasvajat -kiertueen merkeissä toukokuussa 2019. Kiertue viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaa ja vierailee viidellä eri paikkakunnalla 14.-28.5.2019 välisenä aikana Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Jokaisella paikkakunnalla pidetään Kasvajat -tapahtuma, jonka teemana on kymmenen vuotta kasvun juhlaa – näin johdat ihmisiä ja menestyt. Juhlavuoden kunniaksi tapahtumaan on kiinnitetty puhujiksi Suomen yritysmaailman kirkkainta johtoa jakamaan kokemuksiaan kasvusta, henkilöstön merkityksestä ja erilaisista johtamisfilosofioista. Miten sinä johdat joukkueesi kasvun tielle?

Kauppalehti palkitsee jokaisella paikkakunnalla alueen parhaat kasvuyritykset. Kasvuyrityksiä etsitään kevään aikana tilinpäätösten ja yritysten omien ilmoitusten perusteella.

Yrittäjä, tämä päivä on sinulle! Käännä uusi sivu kasvutarinallasi ja osallistu juhlakiertueelle kanssamme!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.05-28.05.2019
Kaupunki: Useita kaupunkeja
Lisätty: 27.4.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä