Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvuryhmän Future Back -suurtapahtuma

05.11.2020

TapahtumaKasvuryhmän Future Back -suurtapahtuma järjestetään 5.11.2020

Future Back -tapahtumaan kutsutaan suomalaisten yli 10M€ vaihtavien yritysten kasvukapteenit johtoryhmineen. Luvassa on konkreettisia puheenvuoroja ja vertaiskeskusteluja liiketoiminnan uudistamisesta.

Uudistumiskykyinen yritys on tulevaisuuskestävä

Samat uudistumisen mekanismit, jotka hyvinä aikoina siivittävät yrityksen kasvuun, kantavat nyt tämän tiukan tilanteen yli. Rohkeasti uudistuvat ja toisiaan siinä tukevat kasvuyritykset nostavat Suomen taas jaloilleen.

Kasvuryhmän Future Back - tapahtumassa suomalaisten kasvuyritysten luotsaajat jakavat aitoja onnistumisia ja oivalluksia uudistuvan yrityksen arjesta, johtajilta johtajille.

Tule mukaan uudelleenajattelemaan tulevaisuutta ja sen mahdollisuuksia!

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 05.11.2020
Lisätty: 10.9.2020

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä