Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvata liiketoimintasi tuloksia optimoimalla sivustosi

10.06.2021 Webinaari

TapahtumaDigitaalisen asiakaskokemuksen ja kannattavuuden yhteys on selvä. Asiakkaat pitävät itsestäänselvyytenä yritysten tarjoavan sujuvan ja personoidun asiakaskokemuksen. Jos asiakas ei löydä sivustolta haluamaansa helposti, hän siirtyy kilpailijalle. Toisin sanoen on tärkeää, että sivustosi on optimoitu oikein alusta alkaen. Näin varmistat sivuston tuottavan liiketoimintaa tukevia tuloksia.

Miten optimoit sivustosi Googleen? Entä miten varmistat, että asiakas jää sivuillesi? Hakukonenäkyvyyden lisäksi parhaiten optimoidut sivustot ottavat asiakkaan huomioon heti ensimmäisestä askeleesta eli sivujen latausnopeudesta. Tule mukaan webinaariimme 10.6 klo 9.00-9.45 ja kuule konsulttimme Marjaana Meltauksen kolme askelta tulosten parantamiseen.

Opi lisää muun muassa seuraavista aiheista:

- Miten sivustojen nopeus vaikuttaa asiakkaan käyttäytymiseen

- Sivustojen optimoinnin vaikutus liiketoiminnan tulokseen

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 10.06.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 20.5.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä