Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kansainvälisen myynnin avaaminen inboundin ja markkinoinnin automaation avulla

28.11.2017 Helsinki

TapahtumaMPP eli Myynnin pyöreä pöytä on TIVIAn osaamisyhteisö, joka perustettiin uudelleen viime syksynä. MPP:n tavoitteena on lisätä ICT-myynnin osaamista ja myyntiä järjestämällä miniseminaareja, joissa toimii alustaja ja syntyy vuorovaikutusta sekä on mahdollisuus verkostoitua. 

Seuraava MPP:n tapahtuma järjestetään 28.11. Pörssiklubilla. Tapahtuman alustajana on Jesse Nieminen, Co-founder, Viima ja tapahtuman aiheena on kansainvälisen myynnin avaaminen inboundin ja markkinoinnin automaation avulla. Tapahtumaan on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Osallistumismaksu

  • TIVIA-yhteisön jäsenet 0 €
  • MARKin jäsenet 75 €
  • Ei-jäsenet 150 €

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 28.11.2017
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Fabianinkatu 14 A
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä