Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johdatus sisäiseen laskentaan, Risto Walden 17.2.2022

17.02.2022 Webinaari

TapahtumaWebinaari: Johdatus sisäiseen laskentaan

Ajankohta: 17.2.2022 klo 8.30-10.30

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Koulutuksen sisältö ja kohderyhmä

Johdatus sisäiseen laskentaan -koulutus soveltuu toimialasta riippumatta kaikille talouden parissa ja talousjohtotehtävissä työskenteleville, controllereille, kirjanpitäjille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita toimintojen mittaamisesta ja kehittämisestä.

Sisältö:

  • Mitä sisäisellä laskennalla tarkoitetaan (merkitys ja tavoitteet)?
  • Miten tietoa käytännössä tuotetaan?
  • Mitä sisäisen laskennan tuottamalla tiedolla tehdään (johtaminen ja ohjaaminen)?
  • Talousinformaation tulkinta ja analysointi (etenkin tulevaisuutta silmällä pitäen).

Kouluttaja Risto Walden

Kauppatieteiden lisensiaatti, KLT Risto Walden on verotuksen ja laskentatoimen asiantuntija Bilanssi Oy:ssä. Ristolla on laaja ja pitkä kokemus kirjanpidon ja verotuksen alalta niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Omistajan ja yrityksen taloudellisen kokonaisuuden suunnittelu on Riston ydinosaamista. Yrityskauppa ja -järjestelyt, sukupolvenvaihdokset, avainhenkilöiden sitouttaminen ja arvonmääritykset ovat Riston arkea. Risto on kirjoittanut lukuisia asiantuntijateoksia sekä kouluttaa laajasti. Risto on aiemmin työskennellyt 10 vuotta Helsingin kauppakorkeakoulun laskentatoimen laitoksella ja 6 vuotta verohallinnossa verotarkastustehtävissä. Hän on useiden eri yhteisöjen hallituksen jäsenenä, mm. Veronmaksajien keskusliitossa. Walden on vuonna 2003 valittu Helsingin kauppakorkeakoulun Vuoden Opettajaksi. (bilanssi.fi)

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 17.02.2022
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.2.2022

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä