Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT:n johtamisen ajankohtaispäivä 2019 - Tiedon johtaminen

22.10.2019 Helsinki

TapahtumaIhmiskunnan luoman digitaalisen tiedon määrä kaksinkertaistuu joka vuosi, mutta tallennuskapasiteetti kasvaa vain neljänneksellä. Tietoräjähdys lisää tiedon ohella tietomuotojen, tiedon ulottuvuuksien, tietorakenteiden ja tietolähteiden määrää. Ihmisten lisäksi tietoa luovat kiihtyvään tahtiin erilaiset laitteet IoT:ksi kutsuttuna ilmiönä. Tietoa samoista esineistä, henkilöistä, paikoista ja käsitteistä on siksi yhä enemmän organisaatioiden sisällä ja ulkopuolella. Samaan aikaan on pidettävä huolta tietoturvasta, yksityisyyden suojasta ja toiminnan jatkuvuudelle tärkeiden tietojen saatavuudesta. Hyvälaatuinen tieto on raportoinnin, tekoälyn, robotiikan ja muiden tietoteknologioiden hyötyjen saavuttamisen edellytys. Ei ihme, että tietojen hallinnointi ja ohjaus (governance of data), tiedon johtaminen (management of data) ja tiedolla johtaminen (management with data) ovat juuri nyt polttavimpia haasteita IT:n johtamisessa yrityksissä, julkisen hallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioissa.

IT:n johtamisen ajankohtaispäivä tarjoaa huippuasiantuntijoiden toimivia, käytännössä kokeiltuja ja jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja yllä kuvattuihin haasteisiin. Tilaisuus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet IT:n käyttäjäorganisaation tai palvelutoimittajan palveluksessa IT:n ja digitaalisen tiedon johtamisen parissa tai olet kiinnostunut näistä asioista työskentelitpä liiketoiminnassa, IT:ssä tai tukitoiminnoissa. Näkökulmanamme on IT:n johtaminen ja tavoitteenamme johtamiskyvykkyyksien lisääminen pureutumalla kunkin käsiteltävän asian ytimeen.

ICT Leaders Finland ry pidättää oikeuden ohjelma- ja tapahtumamuutoksiin.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 22.10.2019
Kaupunki: Helsinki
Paikka: Scandic Park Hotelli, Mannerheimintie 46, Helsinki
Lisätty: 27.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä