Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatiot Boomi-alustalla

02.11.2021 Webinaari
Tapahtuma

Mihin Boomi-integraatioalusta soveltuu?

Yritysten it-järjestelmät koostuvat yhä monimutkaisemmasta kokoelmasta erilaisia pilviohjelmistoja, omia järjestelmiä, mobiilisovelluksia ja eri paikoissa olevaa dataa. Kun eri järjestelmien, komponenttien ja datalähteiden määrä kasvaa, tarvitaan paljon tehokkaampia tapoja liittää niitä yhteen ja siirtää dataa järjestelmien välillä. 

Boomi-integraatioalusta mahdollistaa integraatioiden toteuttamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti graafisilla kehitystyökaluilla. Tervetuloa webinaariimme 2.11. klo 9-10 kuulemaan Boomin ominaisuuksista, sekä millaisille yrityksille Boomi soveltuu. Webinaarissa keskustelevat Digian asiantuntijat Martin Helin ja Antti Kujala sekä Boomin Jari Jokimäki.

Webinaarin aiheita: 

  • Johdanto iPaaS-alustoihin ja markkinatilanteeseen
  • Mihin Boomi-integraatioalusta soveltuu?
  • Mitä muita kyvykkyyksiä Boomi-alustasta löytyy?
  • Demo - Miten Boomi-alustalla toteutetaan integraatioita?

Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 02.11.2021
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 21.10.2021

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä